• Predaj
  • Virtuálna prehliadka
  • 23.01.2024

rkDOM | EXKLUZÍVNE Na predaj nadštadardný 3 izbový byt v novostavbe v Kysuckom Novom Meste

Kysucké Nové Mesto

225 000€

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame Vám exkluzívne na predaj nadštandardný 3-izbový byt v novostavbe v Kysuckom Novom Meste. Tento priestranný byt o celkovej výmere 90 m2 sa nachádza na 5. poschodí 5-poschodového bytového domu s vlastným vstupom cez rampu, čím poskytuje maximálnu súkromie. 
Lokalita tohto bytu je ideálna, pretože v blízkosti nájdete park, kaviareň, poštu, autobusovú zastávku a pešiu zónu s množstvom obchodov a služieb. Dispozícia bytu zahŕňa priestrannú vstupnú chodbu so vstavanou skriňou, štýlovú spálňu s samostatným šatníkom, detskú izbu, modernú kúpeľňu, WC a pohodlnú obývaciu izbu s kuchyňou a prístupom na 6 m2 veľký balkón.
Tento byt je predávaný kompletne zariadený, vrátane vstavaných skríň v chodbe, na mieru vyrobeného šatníka, manželskej postele v spálni, zariadenej kúpeľne so sprchovacím kútom, kuchynskej linky so spotrebičmi, amerického chladničky, pohodlného gauča a vstavanej skrinky pod TV.
K bytu je možné dokúpiť  vonkajšie parkovacie miesto. Ideálne riešenie pre tých, ktorí ocenia komfort a bezproblémové parkovanie.

Cena: 225.000€

Táto ponuka je vhodná aj pre náročných klientov, ktorí hľadajú štýlový a plne vybavený domov. Pre viac informácií a obhliadku nás neváhajte kontaktovať na telefónnom čísle 0917 324771 alebo emailom na zuzana.chovanakova@rkdom.sk. Nezmeškajte príležitosť stať vlastníkom tohto výnimočného bytu v skvelej lokalite!

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

3 izbový byt

Výmera

90 m2

Počet izieb

3

Virtuálna prehliadka

Výpočet hypotéky

%

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke