• Prenájom
  • 13.02.2024

rkDOM | Prenájom 2-izbového mezonetu v širšom centre Žiliny

Bytčica Žilina

580€/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestranný 2-izbový mezonet o výmere 79 m2, situovaný v širšom centre mesta Žilina. Tento jedinečný mezonet sa nachádza na 1. poschodí z troch v bytovom dome situovanom v okrajovej časti mesta, v priemyselnej zóne, čo poskytuje skvelý prístup k mestským službám a zároveň ponúka pokojné bývanie mimo rušného centra.

Bytový priestor je navrhnutý s dôrazom na funkčnosť a pohodlie, a zahŕňa vstupnú chodbu. K dispozícii je kúpeľňa spojené s WC. Praktická komora na potraviny v kuchyni umožňuje efektívne uskladnenie vašich zásob a veľká otvorená izba. Priestor dopĺňa schodisko s chodbou vedúce do útulnej obývacej izby, ktorá poskytuje dostatok miesta pre relax.

Súčasťou nájmu je aj 1 parkovacie miesto vo dvore bytového domu, čo je výhodou pre všetkých, ktorí hľadajú pohodlné parkovanie v blízkosti svojho domova. Cena mesačného nájmu vrátane energií je stanovená na 580 EUR, čo predstavuje atraktívnu ponuku vzhľadom na kvalitu a polohu nehnuteľnosti.

Podmienky nájmu sú stanovené na minimálnu dobu 12 mesiacov a  2-mesačný depozit, ktorý sa skladá pri podpise nájomnej zmluvy.

V prípade záujmu o túto exkluzívnu ponuku alebo potreby bližších informácií, neváhajte kontaktovať makléra na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na karol.klacko@rkdom.sk.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

2 izbový byt

Výmera

79 m2

Počet izieb

2

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke