• Prenájom
  • 09.05.2024

rkDOM | Prenájom telocvične v širšom centre Žiliny

Staré mesto Žilina

4.50€/m2/mesiac

Popis nehnuteľnosti

Ponúkame na prenájom priestory v širšom centre Žiliny na ulici M. R. Štefánika. Tieto priestory sú ideálne pre rôzne športové alebo rekreačné účely. Priestory s celkovou výmerou 606 m2 sa nachádzajú na 3.NP a ponúkajú dostatok miesta pre vaše potreby.

Hlavným ťahákom týchto priestorov je ich rozsiahla telocvičňa, ktorá má výmeru 438 m2  a výšku 6 metrov. Ideálna pre fitness centrum, tanečnú školu alebo iné športové aktivity. Okrem toho je k dispozícii aj menšia telocvičňa s výmerou 55 m2, čo poskytuje možnosti pre menšie skupiny alebo individuálne cvičenie.

Okrem telocviční disponujú priestory aj dvomi šatňami, sprchami a 2 x WC, chodbou a schodiskom. Sú ideálne pre zákazníkov, ktorí vyžadujú komplexné vybavenie na komfortné cvičenie alebo športové podujatia.

Cena mesačného prenájmu je 4,50 EUR / m2 + náklady na energie a DPH. Parkovanie je k dispozícii v areáli za mesačný poplatok 25 EUR za automobil.

Minimálna doba prenájmu je 12 mesiacov a vyžaduje sa depozit vo výške 3-mesačného nájmu. Priestory sú ihneď k dispozícii, čo umožňuje rýchle začatie prevádzky.

Ak máte záujem o bližšie informácie alebo si želáte uskutočniť obhliadku, neváhajte kontaktovať makléra Karola Klacka na čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy karol.klacko@rkdom.sk. S radosťou vám poskytneme ďalšie podrobnosti a zorganizujeme obhliadku priestorov.

 

 


 

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Sklady

Výmera

606 m2

Počet izieb

3

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke

rkDOM | Prenájom kancelárie s parkovacím miestom na Národnej ulici
Prenájom
rkDOM | Na prenájom obchodné priestory v Kysuckom Novom Meste
Prenájom
rkDOM | Prenájom kancelárskych priestorov na Vajnorskej ulici
Prenájom