• Prenájom
  • 14.05.2024

rkDOM | Prenájom obchodného priestoru v Starom meste

Staré mesto Žilina

450€/mesiac

Popis nehnuteľnosti


Ponúkame vám obchodný priestor v Starom meste, nachádzajúci sa na ulici P. O. Hviezdoslava. Tento priestor s rozlohou 25 m2 je súčasťou administratívnej budovy, ktorá sa vyznačuje svojou vynikajúcou polohou.

Priestor disponuje vlastným vchodom priamo z ulice, čo poskytuje vašej prevádzke vynikajúcu viditeľnosť a prístupnosť. Okrem toho disponuje miestnosťou s umývadlom, samostatným WC, čo zaručuje komfort a praktické využitie. K tomu všetkému prislúcha aj parkovacie miesto priamo pred budovou, čo je v tejto lokalite nesmierne cenným prínosom.

Táto lokalita je skutočne výnimočná, nachádza sa len 2 minúty pešo od železničnej stanice a len 5 minút od autobusovej stanice. To znamená, že váš obchod bude ľahko dostupný pre zákazníkov nielen z blízkeho okolia, ale aj z iných častí mesta.

Obchodný priestor je ideálny pre prevádzkovanie rôzneho typu maloobchodnej prevádzky, kaderníctva, kozmetického salónu a pod. Jeho univerzálnosť umožňuje prispôsobiť ho potrebám a požiadavkám vašej obchodnej činnosti.

Cena mesačného nájmu tohto priestoru vrátane energií a parkovacieho miesta je len 450 EUR. Tento balíček poskytuje výbornú hodnotu za peniaze a zabezpečuje, že vaše prevádzkové náklady budú transparentné a predvídateľné.

Podmienkou prenájmu je minimálna doba nájmu 12 mesiacov a depozit vo výške dvoch mesačných nájmov, čo je štandardom pri komerčnom prenájme. 

Ak máme záujem o ďalšie informácie alebo o obhliadku, neváhajte kontaktovať nášho realitného makléra Karola Klacka na telefónnom čísle 0904 163 825 alebo prostredníctvom e-mailu na karol.klacko@rkdom.sk. S radosťou vám poskytneme všetky potrebné informácie a pomôžeme vám pri rozhodovaní ohľadom tohto jedinečného obchodného priestoru.

Informácie o ponuke

Typ nehnuteľnosti

Obchodné priestory

Výmera

25 m2

Počet izieb

1

Podobné nehnuteľnosti v našej ponuke

rkDOM | Moderné kancelárske priestory na prenájom v novej budove
Prenájom
rkDOM | Obchodné priestory 600 m², ideálne pre sklad, výrobu alebo prevádzku
Prenájom
rkDOM | Prenájom známej reštaurácie Sharingham
Prenájom

2 000€/mesiac

rkDOM | Prenájom známej reštaurácie Sharingham

  • Reštaurácia
  • 1713m2